Ridecamp

Ridecamp - En uforglemmelig opplevelse

Opplev sommeren på ridecamp hos Trysil Hestesenter. Du velger ankomstdag hele sommeren, og vi er fleksible med tidspunktet.

Inkluderer:

• Rideundervisning første kveld
• Overnatting i hytte nær hestene
• Frokostservering
• Mulighet til å være med på oppsaling og stell før turen
• Ridetur kl 11.00

Våre hytter gir deg en unik opplevelse med hestene, da de ligger rett ved hestehagen. Her kan du nyte kaffekoppen på trammen mens du følger med på hesteflokken i deres naturlige element. Hyttene er enkle og koselige, med plass til fire personer og ferdig oppredde senger.

Hyttene har peis, og elektrisk oppvarming er også tilgjengelig for ekstra komfort. Uteplassen er utstyrt med en bålpanne for hyggelige stunder.

Alle hyttene har strøm, og sanitæranlegget med dusj, toalett og badstue er beleilig plassert i nærheten. Sommer og høst er utendørs jacuzzi tilgjengelig.

Vi ønsker også dine firbente venner velkommen. Siden vi driver gård og hestesenter, og selv har både hunder og katter, kan vi ikke anbefale overnatting hvis du har pelsdyrallergi.

Bondefrokost-pakken består av hjemmelagde rundstykker, 2 slag hjemmelaget syltetøy av skogens bær, nypresset juice, skinke/ ribberull, ost, egg, frokostblanding, yoghurt, melk, kaffe, og te. Du kan si ja takk til alt, men du vil finne skjema i hytta der du kan krysse av det du vil ha. Har du allergier eller andre matpreferanser vil vi ha beskjed om dette om senest 3 dager før ankomst.

Mat til øvrige måltider må du selv ta ansvar for, og grillen står til disposisjon. En uforglemmelig opplevelse venter, med hester og atmosfæren på gården.

Alternativer

Image

Bildegalleri

Praktisk informasjon

Vi ber alle om å lese vår praktiske informasjon før bestilling og deltakelse på våre aktiviteter.

Sirkularlogo
Trysil Hestesenter
Sosiale medier